FLÅT :'( <3

Hejsan Svejsan!
Jag ee såååå ledsen för att jag inte har skrivit på länge, men det är för att jag har varit upptagen. Menmen nu skriver jag såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå:

i förr igår var vi på nälsta och badaa sen på kvällen så kolla vi på halva forrest gump. Den var fett bra men sorglig :o .

Igår så var vi på nälsta. Det var min lilla kusins kalas <3 Vi fick godis o pastasallad (yummie). Sen så när vi kom hem så åt vi fisk (gott?) sen gick vi ut med Sharbel (min kusins kusin ;)) Men han palla inte vara med oss så han ba drog, men efter typ en minut kom han tillbaka igen? Haha, han kunde inte klara sig utan oss :) Ne jag skoja han kunde inte portkoden för han var hos hans kusin. På natten klockan 1 så kollade vi på en fett bra film den hette "kärlek vid andra ögonkastet" Det var Chandler från vänner (Matthew Perry) som spelade och Salma Hayek från Ugly Betty. Den var konstig men braig ^^ Det var typ första gången jag såg Chandler seriös för att på vänner så skämtar han 24/7 !!

Wellwell idag så har vi ätit frukost klockan 1! Vi åt "fool"  det är en arabisk grej ;) Man har typ bönor o såser med tomat o grejer.. Det var första gången jag åt det och det var faktiskt okej ^^ Vi vet inte vad vi ska göra idag så ge lite förslag :)

Chao Bellas! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0