Hinner inte skriva varje dag ..

Onsdag?
Gud vad snabbt det går! Jag skulle hunnit duscha idag, det känns som om jag har en festing bakom örat! :O Men jag tror inte jag har det. Jag läste i tidningen att svenska myggor ger virus!? OMG, asså jag har ju typ blivit stucken av 50 0000 stycken!! (HELP) Idag har jag och Denise hoppat stuttsmatta, varit ute med en hund och kollat på vänner såklart^^ Nu är klockan 00:12 och vi ska typ kolla på vänner, det är så kul och roligt! Haha (tönt). Nu har jag min sov sött sara t-shirt och jag har borstat tänderna så att jag är redo för att lägga mig i min fina rena lilla säng!
Godnatt på er! <3


Ett myggbett – sen blir du sjuk

Myggparadis Aggressiva blodsugare har invaderat Gysinge. ”De
Myggparadis Aggressiva blodsugare har invaderat Gysinge. ”Det går inte att vara utomhus och leka. De biter en hela tiden”, säger Arvid Lundén, 12. Här tillsammans med Melker Lundén 11och Felix Andersson 12 som har fullt upp med att värja sig för myggorna.


Ockelbovirus sprids med svenska myggor

Mygginvasionen är här.

Och i år kommer fler än någonsin att drabbas av Ockelbo-sjuka.

Nu varnar forskare också för att ett nytt dödligt myggburet virus är på väg till Sverige.

De senaste veckornas kraftiga skyfall har orsakat översvämningar på flera håll i landet och skapat en perfekt miljö för myggägg.

– Äggbankerna har vuxit sig väldigt stora och nu smäller det till, säger Jan Lundström, biolog och myggforskare vid Uppsala universitet.

På frammarsch är bland annat arten som sprider Ockelbo-sjukan och i år väntas smitta fler än någonsin, särskilt i Mellansverige.

– Sedan 70-talet har antalet smittade ökat vart sjunde år och just den här sommaren är ”det sjunde året”.

DUMMA VAMPYRER!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0