HISS / DISS ♥Musik
Vem gillar inte musik? Det finns för alla, och låter super om man hittar sin stil.. Älskar musik. Kan hjälpa dig när du har svårt det muntrar upp dig och vissa kan säga vad du ska göra om du är osäker. Musik is my drug :)

Bebisar
Man bara älskar deras småsmå tår och småsmå fingrar! :D


HISS & DISS
Det är så kul men så svårt, jag sitter liksom och försöker klura ut nåt jag ska skriva. Annars typ när jag inte sitter vid datan och har tråkigt så brukar jag komma på hiss och diss i min skalle. Men nu när man ska skriva så får man typ hjärnsläpp ^^

Disney Channel
Är det bara jag som kollar på det ^^ Haha, asså det är ju kul och man inte räknar med dom jobbiga teckande sakerna! Men annars är det ju kul att kolla på amerikanska serier. asså för typ 1,2 år sen hade dom thats o raven. Det var ett av mina favvoprogram. Det är såå kul, men nu har dom tagit bort det, bu för de!

>Tatueringar överdrivet
bilden säger allt..


> Glosor
Det är typ min fiende! Jag hatar det, vissa av er fattar kanske det med tanke på mitt dampinlägg på glosor ^^ Asså det var för jag höll på med spanska glosor och det var typ 5 ord. Jag vet att det låter jättelätt MEN orden ville inte fasta i mitt huvud! Jag satt i fem år och försökte + att alla orden lät likadant och det var typ under över ovanpå o så, så jag blanda ihop typ alla ord. ^^

> Msnviruset
När man typ bara sitter och chillar vid datan så kommer det där viruset upp och man bli ba hallåååå sluta skicka till mig! Även om dom inte vet att dom skickar^^. Det är bara jobbigt, jag fattar inte hur det börja och hur det effekterar alla och att det bara skickas hela tiden. strange..

>Hjärnsläpp
det kan vara så jobbigt när man vet något och sen så bara har det ramalt ut ur huvet liksom! man får seriöst hjärnsläpp. Händer ofta med mig om jag utsätts för press ^^ Men det är sant, kan vara asjobbigt!


puss, hoppas ni har nåt att fundera över nu ;)

Kommentarer
Postat av: sandra

HAHAHAHAHAHAHAHHAH va vacker kvinna! Hon med the tattoooos ;)

2010-02-23 @ 21:02:17
URL: http://sandramsih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0