I will leave my mark so everyone will know. I was here.

Jag har inte så mycket att göra så mycket just nu så ni får ett inlägg om lite saker ni kanske inte visste om mig.
När jag blir arg gråter jag. Jag hatar när jag inte får som jag vill när jag VET att jag har rätt. Ibland kan jag bli så arg att jag liksom bara spricker i tårar, haha. Jag är inte bra på att formulera mig i ord när jag är arg...
Jag har beslutsågest för varenda liten grej.. Typ om jag är på resturang och jag inte vet vad jag ska beställa. Sen när jag slumpmässigt tar nån blir jag ändå missnöjd. Och t.ex. om jag ska köpa godis. Ska jag ta den eller den? GOSH, kan vara frustrerande ibland...
När jag har tråkigt äter jag. Det är ju typ den dåligaste men vanligaste vanan, hehe.
Jag känner ALLTID på mig om jag har glömt något hemma. Om jag ska dra nånstans så känner jag direkt om nåt saknas. Men jag kommer inte på vad det är efter ett ganska långt tag.
Jag vill ha mer ringar. Haha lite meningslöst. Men ändå!! Jag älskar ringar, i want moooore. Grejen med ringar är att dom är så himla dyra? Jag menar vem vill spendera 150 kr på en ring när man kan köpa 2 toppar? EN RING. CMON.
Jag vill byta garderob med Kenza. Jag ÄLSKAR kenzas stil, typ min modekung(!) drottning!
hihi jag har likadana boots som henne! (stolt)
Love it! Kan lägga till tusen bilder till ^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag var också som dig, kunde aldrig bestämma mig. till slut så bestämde jag mig för att bestämma mig! med andra ord så valde jag en och tänkte inte mer på det! ibland så brukar jag känna efter vad skulle tex smaka bäst i den stunden, då väljer jag det... ett litet tips bara! :)

2011-07-14 @ 04:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0