Finally

Omg äntligen har idioterna blogg.se fixat deras app, nu kan man logga in! Jag har inte uppdaterat nåt eftersom att jag inte har pallat logga in på datan hela tiden. Aja nu kanske de blir lite mer update, vi är just nu i Florida! Imorrn blir de.. DISNEY WORLD! Ska bli superkul! Här är en bild ifrån fyrverkerierna ifrån 4th of July!


Vill se

Här är en film som kanske inte så många har hört talas omThat´s my boy! Den ska tydlgen vara JÄTTErolig, jag kan tänka mig att den är det, båda skådespelarna är grymma. Adam Sandler är jätterolig as usual och Adam Samberg är bara awesome. Haha ni kanske känner igen honom från grupper The lonely Island, så himla rolig artist. De passar så bra ihop också... Trailern verkar inte så interessant men jag har hört att filmen ska vara bra. 

5 Juli

Igår var det 4th of July här! För er som inte vet det så är det USAs nationaldag! De fiarar det jättestort här jämfört med Sverige, jag vet knappt när våran är hahah. Vi kollade i alla fall på fyrverkerier och allt möhligt, supertrevligt. Här videos från det, kan lägga upp dem när jag kommer hem! Och haha det här sakerna har jag gjort:
 
▷ Besökt världens största CNN centre
▶ Besökt världens största Coca Cola factory. det grundades ju här i Atlanta!
Åkt världens längsta rulltrappa
▶ Besökt världens största Akvarium. var skitcoolt.
 

Det har varit ett par interessanta dagar här i Atlanta ;) Imorrn ska vi besökta en av de största galleriorna, woho. SHOPPINGSHOPPINGSHOPPING. Just nu:

3 Juli

Heej bloggen! Iförrigår var vi runt i staden mycket, vi var inne på forever 21. Asså omg vilka klädeeerr, skulle kunna spendera en hel dag med att bara shoppa därifrån. Sen var vi på Time Square på kvällen, asså det är verkligen underbart! Idag åker vi ifrån New York och till... Atlanta! Vi kommer hälsa på min pappas kompis. Usher bor också i Atlanta.. Kansk ska kolla upp hans adress hahah :D 
Blog U later.
 
Undrar om vädret är bra i Sverige ;) Vi har 40 grader här!

Goodmorning love

nu är vi vakna! klockan är 8 här, snart kommer mina föräldrat hit och vi ska äta frukost, food. Idag blir det massa Manhattan!! Ska ta massa bilder - wohoo.
 
sen ska vi också förhoppnings vis idag gå och besöka huset där vänner spelades in,
omg my life=complete.

Första dagen i New York

Nu sitter vi här hemma hos min moster, hon bor här. Vi har inte hunnit se så mycket av Manhattan än, vi kom hit ganska sent så vi var lite utanför centrala manhattan. Vi är alla så himla trötta, alla har sovit i typ 3 timmar haha. Vi har i alla fall beställt thaimat nu, ingen orkade gå och
äta nånstans hah. Aja bye! 
 
Aw I miss my Lucey

RSS 2.0