Majskolv

Åt precis världens mumsigaste majskolv, yuuuummie. Godaste som fiiinns! Jag har inte gjort så mycket idag, så skönt hehe. Nejmen jag är fortfarande förkyld så annars brukar jag träna. Det kommer få vänta till kanske imorrn? Annars händer inte mycket i mitt liv, vi har ingen riktig skola kvar så det är bara att lalla runt hela dagarna haha. NAJS, kan inte riktigt fatta att vi slutar högstadiet nästa vecka!! Det är helt sjukt, jag kommer börja gymnasiet, oh gosh. Good luck Sara.
förra årets avslutning, var en heeeeeelt annan värld. Tur att det ändrades ;)

Kommentarer
Postat av: E

Aa, tur att d ändrades. För you know what, ingen saknar dig.

2012-05-29 @ 19:59:11
Postat av: Anonym

Aa, tur att d ändrades. För you know what, ingen saknar dig. :)

2012-05-29 @ 19:59:56
Postat av: Anonym

Aa, tur att det har förändrats för you know what, det är ingen som saknar dig. :)

2012-05-29 @ 20:04:13
Postat av: DIAAANAAA

Så jävla genomskinligt. SKRIV DITT NAMN DIN FEGA KOSSA. Ser du mitt namn? Du har säkert inga vänner eller stolthet eftersom du sitter där på din feta röv och skriver sånt här. Jävla waste of space. Sluta andas och ge luft åt dom som fötjänar det.

2012-05-29 @ 21:03:16
Postat av: nicki<3

man vet och ser ju att det är eve :)

2012-05-29 @ 22:38:20
URL: http://nickiis.webblogg.se/
Postat av: Eve

Yes, d va ja, kan ja säga också

2012-05-31 @ 16:17:01
Postat av: Evelina

Men sara kan skriva sånt å inte ja eller? ja bryr mig inte om va ni tycker så d e väl ert problem.

2012-05-31 @ 16:22:51
Postat av: Linn wennberg

Men lilla evelina, skaffa ett fucking liv. Ja hon sa att det var bra att det förändrats, men jävligt onödigt att lägga till "guess what, ingen saknar dej lalala" DET ÄR FAN ÄNDÅ INGEN SOM BRYR SIG OM ER LINIS.

2012-05-31 @ 19:09:13
URL: http://elifotos.blogg.se/
Postat av: Diana

Ja visst du får ju ha efterblivna åsikter som du brukar ha men stå upp för de åtminstone! Var inte så feg och säg saker FRAMFÖR folk. Dessutom skrev Sara inget taskigt utan du kom in och "snackade skit" som du säger att du hatar så mycket. Har du problem med de hon skrev GÅ FRAM TILL HENNE OCH SÄG DET istället för att kommentera anonymt på hennes blogg? Du är väl bara bitter för att du bara har Isa, Alex och Henrik att umgås med som du och Alex dessutom snackat skit om. Shit alltså blir så trött på hycklare. Bryr du dig inte om vad vi tycker? Gissa vad man INTE gör då? KOMMENTERAR ANONYMT PÅ TJEJENS JÄVLA BLOGG. Ingen saknar henne? Wow 4 personer som inte saknar Sara men resten av världen som inte saknar dig. Nej du får inte skriva så för att Sara är en BRA och en FIN tjej och har inte gjort dig ett skit så sluta whina och ta upp dina problem öga mot öga. Omoget

2012-05-31 @ 19:13:36
Postat av: sara

Evelina, om du har något att säga till mig så kan du gärna prata med mig i person istället för anonymt på min blogg. Förresten angick inte det jag skrev dig.

2012-05-31 @ 22:27:49
Postat av: Evelina

Yeah right sara. Men hörrni, ja skrev mitt namn sen å faktiskt så bryr ja mig inte å ja står upp för mig själv. Å ja trivs bra som mitt liv e å ja har hellre kompisar som faktiskt bryr sig om mig. Ni brydde er aldrig om mig å ja vet att ni inte bryr er om mig nu heller. Men ni känner inte mig på ett privat sätt så ni kan inte säga ett skit om hur ja e å vilka som inte vill va me mig. Å snackat skit om isa å Henrik okej vi säger så. Å linn d visar ju bara att du lyssnar på va vi säger om du kallar mig så där å "lilla Linn" d kanske e du som sla skaffa ett liv.Men ja orkar inte lägga mer tid på d här nu.

2012-06-03 @ 22:10:01
Postat av: Diana

De är ju FAN du som håller på. DU började. Vem fan orkar bry sig om dig när du är respektlös mot allt och alla förutom din "pojkvän". Börja inte något du inte kan avsluta. Vad är det för fel på dig? Börja inte bråka om du inte vill ha bråk? Väx upp och erkänn dina misstag. Om du inte ville ha svar tillbaka så bråka inte. Du är en sjukt dålig vän mot alla som börjar attackera sara som är sjukt snäll och underbar bara för att du är en osäker bitch! Och ja du och alex snackade skit om isa och Henrik på grillningen. Sjukt respektlöst mot isa som varit en kompis du inte förtjänar. Man skriver inte ingen saknar dig. Kul att du nu gjort så alla är emot dig. Bra jobbat

2012-06-04 @ 11:56:41
Postat av: Linn

Men snälla, tror du verkligen att du skulle kunna kommentera Saras blogg utan att folk kommer och lägger sig i? Jag har ett liv, ett bra liv Evelina. Så säg inte "lilla Linn" för du får ett fucking slag i huvudet. Jag lovar. Starta inte bråk om du inte kan lära dig konsekvenserna utav det.

2012-06-04 @ 12:05:22
URL: http://elifotos.blogg.se/
Postat av: sara

okej evelina, du börjar verkligen tigga bråk just nu. det är nog inte så smart måste jag säga, du har betydligt många mer emot dig än på din sida. och du känner inte mig privat så vem ger dig rätten att säga vem som saknar mig och vem som inte saknar dig? jag vill bara veta hur du tänker för att allt du säger som är fel gör du! sen vill jag också veta HUR FAN du vet att det jag skrev handla om mig, allting handlar inte om dig! du kan sluta tigga uppmärksamhet av folk, det jag skrev har INGENTING med dig att göra. Förstår du det? Eller är det svårt?

2012-06-04 @ 12:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0