kan någon ge mig ett pris för min bloggning är på g

yo everybody, sitter just nu och kollar det nya pretty little liars omg bästa serien. Eller inte bästa haha men superbra! Imorrn blir det skola och sen gym, snart helg.. Skönt.
Mina naglar för en vecka sen!


90210

sitter och kollar på de nya avsnittet av 902010 just nu, har vart och gymmat och så. Imorrn blir det gym igen, ska springaspringaspringa och träna rumpa hihi. Okej natti ifrån miiiig, här är en bild till er alla från världens sötaste ed.


i dont see how you can hate from outside of the club, you cant even get in? LEGGO

just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma så att jag kan få gymkortet, ska dra och gymma vid 6 förhoppningsvis. Idag har det inte hänt mycket, inget än de vanliga i alla fall. Jag måste börja söka jobb nu för fan, det skulle va skitkul om jag kunde få på bion i kista, älskar kista. Men nu ska jag dra och fixa mig, cya!

jag och min danne, de kallar oss sexbomber...


maybe the reason why some of us stay up all night and sleep all day is because we were meant to live on the other side of the planet

Hello my friends, måndag igen. Helgerna går supersnabbt som vanligt och nu blir det en ny skolvecka. Det är dock inte så stressigt i skolan just nu vilket är jätteskönt. Fokuserar mycket på min träning nu också. 3-4 gånger varje vecka! Springa, springa, springa och ännu mer kondition. Beach 2013 here I come! 
 
kan man få se ut som er eller?

what goes around comes back around my baby

Jag och Peggy drog ju till janoskians flashmoben idag, det var så himla kallt vi höll på att dö asså omg. Vi filmade lite och dansade runt lite bara haha. Sen drog jag och Peggy till Wayne's och åt, sitter just nu hemma i min sköna soffa. Hade lite tråkigt så ni får ursäkta mina fina selfies.
 

 

sorry not sorry

Sitter hemma just nu med mina skönaste kläder, planerar bara att vila ikväll. Imorrn ska jag till plattan med Peggy för en janoskians flashmob hihi ska bli superkul om den blir lyckad! Måste fixa en skylt också.. Okej adios
 
 

the weeknd

Jag är så himla trött, skulle kunna ligga i min säng hela dagen men nej jag ska gymma, plugga och leta jobb. Jag har precis varit ute med Leo och ska snart dra till gymmet. Juste asså jag dör för the weeknd, hans musik är så jävla bra helt sjukt. Om ni inte har lyssnat på honom så har ni missat något. Hans album är 3 album i 1 också så det är massa musik mina öron bara njuter. Åh ok gå och lyssna annarsssss


goskväll

hade kul ikväll med mina fina vänner, vi kollade på den nya vampire diaries och spelade lite spel. Imorrn blir det jobbhunting för mig i kista förhoppningsvis, jag gymmade aldrig idag eftersom att jag inte hade kortet dock vilket sög riktigt hårt nu när jag proppat i mig massa skit efter den här kvällen ahah. Åh aja på söndag ska jag kanske på flashmob för alla janoskiansfans i Sverige! Ska bli superkul om det blir något!
 
my babe.

fresh start

Nu har jag fixat en helt ny design! Vad tycker ni? Den liknar min förra lite och det är jag medveten om men jag tyckte om den stilen + att jag får leka med photosop hehe. Ikväll kommer alla mina fina homies komma hit, vi ska mysa och äta as usual. Nu ska jag börja fixa till ikväll hejdå!
 

oh hi there


 
 
 

dream on

 
 
 


 
 
 

standard


Edward Christopher Sheeran, you are perfect.

♡ So I take you to the beach, and walk along the sand,
And I'll make you a heart pendant, with a pebble held in my hand.
And I'll carve it like a necklace, so the heart falls where your chest is,
And now a piece of me, is a piece of the beach, and it falls just where it needs to be, and rests peacefully.
You just need to breathe, to feel my heart against yours now, against yours now. 
  

hemma hos soso

jag sitter hemma hos sandra just nu med alla mina släktingar. Idag har jag gymmat och pluggat, imorrn ska jag förhoppningsvis hitta ett par vinterskor!
Okey hejdåååå


2012:s nyårsoutfit

// klänning-h&m, skor-scorett, klocka-ur&penn, armband-kappahl//
 

fixar och trixar

Gott nytt år alla fina läsare! Jag håller just på att fixar mina outfit bilder, ni får upp dom snart! Jag hade kul med släkten igår, jag kom inte hem förrens 7 på morgonen nästan wow haha. Ikväll ska Märi komma hit, jag vaknade vid typ 2 så jag är helt död. Okej nyårsoutfit snart adiooos
 
SER NI VEM DENNA POJKE ÄR? Dylan freaking Sprouse (ifrån Zack och Cody)

RSS 2.0