prov, prov och mer prov

Just nu känner jag att jag vill pissa på NO! Asså jag har pluggat i typ 3 timmar? hallå, cp. Okej, nu har jag tagit en liten paus från allt pluggande men ska typ plugga lite till snart. Men först tänker jag äta nåt!

haha min cpade humor! XD


Yesterdays outfit (dopet)


PUST

jag har precis fixat bilderna till dopet! :) nu kan dom läggas upp, yey. Haha, älskar hans dubbelhaka!


GODMORGON - Ja, jag vaknade nyss

Idag är det doooooooouuuuuuuppppp för min lillkusin. Hihi, de ska bli feta med kul alltsåå. Okej puss o hej mina små ungar ♥

o där forsvann dom -.-

Igår hade vi så-å-å-å-å kul asså! Vi var hos isa på kvällen, vi dansade! :D WOHO, asså vi typ var ute o aa hade fett flummigt.

Idag så har jag varit med mina älsklingar ♥ Isa, Linn, Nicki, Amanda o sen träffade vi Lovis. Först kom Isa och Linn hem till mig o vi körde ett astråkigt spel sen så gick vi till Amanda så kom hon med oss till Nicki. Hos nicki gjorde vi inte så mycket... Sen så tråffade vi Lovis i Ica o vi gick sällskap men ja följde me hem till Linnis o vi skulle baka bullar men degen failade ^^ Den jäste aldrig, fett cp. Men nu fick ja reda på att dom blev goda O.o Men nu e ja hemma.

Hos isa, skulle gärna visa er videon när vi dansa men jag vet inte hur man gör det från Facebook :(


yeey, kommentarer!

Visade sig att det inte va Kenza :( Aja, haha just nu sitter ja hemma o väntar på att maten ska bli klar.. Asså det luktar seriöst så himla gott tror ja kommer döö. Vi ska äta atrikå (stavning?) MUMAMUMAMUMS! ♥
seya!


SÖTIS ♥

Asså favoritlåten just nu är helt klart Bruno Mars låt - Grenade. Vet ni hur många gånger jag har lyssnat på den nu!? Minst 100000 D: Jag älskar den så hårt. Jag vill bara ha honom! Han e så söt för att han e så söööööt! Kolla på videon så fattar ni vad jag menar. Han e bara D': Vill trösta honom ♥ VIDEON E SÅ SORLIG!


I want to thank you, and thank you means mersi

Just nu sitter ja här vid datan o har tvn på i bakgrunden, kollar just nu på Greys- bäst. Imorrn e de fett skön daaa asså. De e reflektionsdag så ja kommer va hemma. Vi har bara fått uppgifter i svenska o NO.. O.o Hehe smart tänkt av lärarna säger ja bara! Btw nu vet ja typ inte vad jag ska skriva mer.. På söndag så är det min kusins dop så mamma har köpt ett par assnygga tights som ja ska ha till min rosa klänning från H&M. Yey, ni får bild på outfiten sen, alltså efter dopet. Men nu ska ja dra my darlings!


Puss


med detta inlägg säger jaaaa...

GUDNATT, i Will see you tomorrow My darlings ;) XOXO <3 O.o

your dead

 

foto taget av: jag

Redigerat: jag


wintercoldBild: Google

Redigering: Jag

Y E , Just a dream

Jag hittade på youtube just a dream låten men när Kenza sjunger, den va faktiskt braa. Asså dom har såklart mixat med rösten annars var den bra! Just nu e ja i datasalen om ni undrar vad jag inte gör i skolan O.o


fun with picnik


Me today


Maybe you wonder

Ni kanske undrar va ja tycket om Harry Potter filmen? Jag tycker faktiskt den va en av dom bästa, nästan den bästa!
Min bebis

Jag har en bebis vid namnet Amanda, hon är världens sötaste bäbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ♥ Min bäbis har rött hår och är galen :) Men jag älskar henne ändå, för att jag är också galen. Jag har inte träffat min bäbis på ungefär 50 timmer och den känns tomt. :( SAKNAR MIN BÄBIS D: LOVE U ♥ min bebis är hon till höger :)


I am cannibal, cannibal...

Just nu håller ja på att surfar på Ke$has hemsida, asså ååå jag vill ha kläderna, men dom e ju svindyra D: HALLÅ, man kan köpa biljetter också. Fatta hur sugen ja blir på att åka till USA o bara kolla på KE$HA.. Men de e dyrt. Kommer hon aldrig komma till Sverige lr? Det här är hennes hemsida KLICKKLICK.

om jag ska köpa så vill ja ha dom här : I looveeeeeeeeeeeee


VÄRLDENS SÖTASTE

Just nu ee ja hemma hos Amanda o ja o isa leker med hennes nya katt, Zingo. SÖT SOM GAAAAAAH! Har aldrig sett en mindre och sötare katt, vi ska kolla på bio sen. På Harry Potter den nyaaaa. OKEJ NU SKA JA LEKA ME MIN MAN♥


Uptade: Här är en assöt bild på honom

VÄLDIGT viktig dag!

IDAG KOM KESHAS NYA ALBUM UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ÄLSKAR HENNE, IN MY HEART ASSÅ♥

Hennes nya album heter cannibal och jag lyssnar på den just nu, YEAH TWILIGHT ;O Nej men asså lyssna på låten, den va sådär.. Men kommer nog droga hennes album så ja kommer nog älska hennes album.


WOOOOHHOOOOOOOOOOOOOOO


:(

Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift"rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent.Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det ........."MAMMA JAG... ...ÄLSKAR DIG". ...Lägg upp detta på din status...... i en timma för att visa att du är emot BARNMISSHANDEL

Nya smycken, Á la Kappahl


Twilight

Nu kanske vissa av er tycker att det här är jätteboring, jag ska skriva om twilight! MEN JAG ÄLSKAR BÖCKERNA! Filmerna me da ^^ Men asså okej låt babblet börja.......bok 1, den har jag läst. Den var fett bra, alla böckerna är det. Asså om man har sett filmerna innan är det bättre för att annars blir oftast filmerna dåliga! Det vill man intä, men jag tänker ändå läsa fyran.. Orkar inte vänta på filmen seriöst! Men boken är som filmen men MYCKE bättre såklart, det är ju tusen gånger mer detaljer. Det är bra om man köper den versionen som jag har då står det också om Edward asså precis hur han kände när han träffade henne. Det var ju fett bra o intersessant, man undrar alltid vad som försigår i hans hjärna ^^. Eller har han ens hjärna (?) O.o

Har jag också läst. Den var bra som första, mycke mer detaljer såklart. De e verkligen hemst när Edward lämnade henne, asså om man har läst boken e de som om hon var sykad den tiden. Seriöst! Hon typ blir galen utan honom.


ECLIPSE... Det är den jag håller på att läsa just nu.. Asså seriöst det är helt klart den bästa boken, kan inte vänta tills jag får fortsätta läsa 8D. Man blir asberoende av den. Just nu är jag snart klar med den boken. Vi får se vad dom händer sen!


Längtar tills att veta vad som ska händaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Men längtar asmycke till filmen! Asså jag har hört så himla mycke rykten om den. Vissa säger att Bella kommer bli gravid och att Jacob kommer att bli kär i hennes barn. Har också hört att hon kommer att bli vampyr! CPCPCPCCP, vill inte dee.

Okej de va allt jag ville säga! Hoppas att ni gillade inlägget. Ni twilightfans i alla fall ^^ Vi syns i morrn, då läggs mer bilder o text in!

You know were superstars, we R who we R

Idag var det skola som vanligt, typ halva skolan skulle på Bullet konsterten. Eller i alla fall dom flesta. Ja, har direkt inte något interesant att säga... Måste fixa önskelista till julen och min födelsedag, YES. Jag har redan lagt upp min men ni får den igen ;)


"Mu"


Fotoblogg, JA

Ja har bestämt att min blogg ska bli fotoblogg oxå! Asså i min blogg ska ja seriöst bara skriva va som kommer upp i min skalle, har gjort massa bilder till min blogg nu :)

Hoppas ni tycker de e en bra IDÈ :D
Nu får ni min outfit på min kusins bröllop


Mot kusinerna!Sånt e livet!

HEYAO, idag så har ja vart me Linnis ♥ hon sov hos mig igår så idag gjorde vi inget till att börja me men sen så gick vi hem till Linn en stund. Efter det så mötte vi Jonas o Jocke i jakan, vi kollade på Due Date. Asså den va typ helt okej! Den var lite som baksmällan men baksmällan e bättre. De va feta kul o så, nu sitter ja hemma ensam o gör inte så mycke!

Ja vet det har bara varit inlägg om mitt liv men jag lägger in nåt annar när ja hittar de

 

korvmebrödpåer


Torsdag...

Nu e det redan torsdag, asså jag sa ju att lovet kommer gå så överdrivet snabbt! Okej jag kanske överdrev.. I söndags sa jag att höstlovet va slut ^^ Men ärligt allt går överdrivet snabbt! Timmarna går typ utan mig..

Jag har inte uppdaterat på fett länge som ni märker. Därför ska jag berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Måndag
I måndas så gick jag först hem till Linn sen så gick vi hem till Nicki för att hjälpa henne städa från i Söndags. Vi hade halloweenfest hos nicki me massa folk i söndags. Asså de va typ kaos hos Nicki sen! Men vi gick till henne o hjälpe henne städa lite. Sen så gick vi till mig för att ta bussen till Kista för att Linn ville lämna tillbaka sina tights som typ paja direkt. Men de gick inte :( Men vi åt där o sen så åkte vi tillbaka hem till mig o chillade.

Tisdag
Då kom Nicki till mig vid typ 1, när hon körde jag, johannes, lots o Nicki Life. Hehe, kuligt! Nej men sen så typ
gjorde vi inte mer den dagen. På kvällen kollade vi på Bratz, haha! Den med dom riktiga tjerna. Den var fett cp..

Onsdag
Jag o nicki vaknade. Spelade Life igen men killarna XD Sen så på kvällen gick vi hem till Oskar från vår klass o var där med Linn o nåra andra killar.

ja.. Vad ska man göra idag da?
H E L P


RSS 2.0