Sara Abraham

Har studerat vid Mikael Elias Teoretiska Gymnasium
Gift med Nicki Brasil
Lägg till arbetsplats
Lägg till din nuvarande ort

No church in the wild

Hejsan på eeeeeer, idag var det skola och sen gym. Äntligen fredaaag! Ska bli skönt med helg eftersom att vi inte har så mycket plugg för en gångs skull. Okej nu ska jag mysa lite med mig själv wop va roligt hejdå.
 
bebis awww

i will wait until the end of time, i will wait a million years

 
Hej allihopaaaa♥ Idag var det skola som vanligt, inget onormalt har hänt blablabla haha. Åh omg Lana Del Rey ska komma till Sverige snart! Jag måste gå på hennes konsert, har älskat hennes musik hur länge som helst. Jag och Amanda kanske drar, vi får se! Några kompisar i klassen ska kanske också dra :) Kommer bli skitkul i alla fall. Puss

Piano Cover

Jag tog fram mitt keyboard i lördags har saknat att spela piano! Det är så sjukt kul när man väl har börjar, jag har lärt mig några fina lullaby´s ifrån twilight och början på skinny love - birdy. Jag älskar den låten, den är så fiiin. Här är en video på när spelar lite av början i alla fall :) Säg vad ni tycker!
  

Nov 18, 2012 | Quick (short) piano cover - Skinny Love by Birdy by Sarabraham on Keek.com


They say im up in coming like im fucking in an elevator

Idag uppträdde min brorsa, vi var nyss och kollade på det. Han är så sjukt duktig är stolt :) Jag filmade det och la ut det på youtube. Det bästa är låten han valde, en av mina favoritlåtar omg. Min favoritartist är Ed Sheeran för er som inte visste det och den här låten är bara msdfmsdklf perfekt. Här är videon!
 

Frank

-USA 2012-

hej

 
Livet rullar på fort som fan.. Hur mår ni alla? Äntligen fredag, jag ser inte så mycket fram emot den här helgen ändå. Det blir mycket pluggande och så. Ha det så bra sötisar!

tired and bullshit

Ska snart lägga mig, imorrn blir det äntligen gym och sen åker jag till barkarby outlet ett tag. Oki adios

RSS 2.0