the bigbig bang

Asså ååh jag har inte ens hunnit med allt plugg jag skulle ha gjort idag vilket är väldigt frustrerande, helgerna bara försvinner på 2 sekunder :( Sucks. 
 
och imorrn är det måndag igen.. kill meh

söndagsmorgon

Jag ligger just nu fasttejpad i min säng, orkar inte gå upp. Idag ska jag pluggaaa eftersom att jag inte har gjort det på hela helgen, har varit hos min morbror m.m. Just i fredags fick jag reda på att Usher kommer till Sverige - omg om jag skrek. FANGIRLING MOMENT AAH! Jag blev så himla glad det är helt sjukt! Vi ska nog beställa biljetter idag så att de inte tar slut. Annars da? Jag saknar min bebo, det känns som om de var superlängesen vi träffades :( Nicki jag vet att du läser min blogg så - I miss u bby! Okej nu ska jag försöka ta mig ur min säng. Bye!

min nya snygga beanie, love it!


Set this world on fire

Onsdag redan! Hur mår ni alla fina läsare? Veckorna flyger iväg märker jag hahah. Det har inte hänt mycket de här dagarna, vi hade vårat första matteprov nu idag. Det fick sådääääär haha. Nejmen åh orkar inte ens tänka på det. Asså jag saknar verkligen USA nu, att kunna träffa min moster och att vara utomlands. Man uppskattar verkligen inte det man har tills det försvinner. Jag skulle uppskattat sommarlovet mer haha. Imorrn blir det skolan, gym och sen hem för plugg. Nu ska jag kolla lite Teen Wolf. Bye lovelies♥
 
I Florida!

Guess what I'm doing?

Såhär kommer min dag se ut om någon undrar. Ha en bra söndag!


Raise your weapons

Nu blir det Teen wolf, och sedan le bed för mig. Den här helgen har gått superduperultrafort som vanligt, jag har typ pluggat 90% av den också. Haha yayyay, grejen är att jag fortfarande har massa plugg kvar, aja det blir nog bra. Imorrn är det skolan som vanligt, jag ska på resursmatte efter skolan så jag kommer inte hem förrens 6 typ. Sen när jag kommer hem måste jag antagligen plugga så det blir nog inte mycket uppdatering. Ok jag kan faktiskt updatera väldigt ofta, jag har liksom min iphone. Det är bara jag som är lat, oops. Nejmen ska försöka updatera mer fina läsare! Nighty Night!♥
 

lite bilder ifrån min tumblr - kolla gärna in den (http://saccys.tumblr.com)


 
 
 
 
 
 
 

TGIF

Thank god it´s friday, jag kom hem vid typ 3 idag. Det är riktigt tidigt för mig haha! Vi slutade vid 2 så :) Ikväll kommer Linn, Nicki och Diana hit. Vi ska kolla på VMA´s som går på MTV klockan 20.30. Yay! Imorgon tror jag att jag ska åka till min morbror som är matte och fysiklärare på gymnasiet för att plugga lite. Våran fysiklärare är efterbliven så man förstår typ inget han säger. Bläsh, suger. Nu ska jag nog göra middag till moí. Adios!
 


Summerdress
 
 
 

All around the world

Hej fina läsareeee, hur mår alla? Jag har haft fullt upp med skolan och massa annat därför har inte jag pallat blogga tyvärr! Jag börjar redan känna pressen i skolan haha, det är ju sjukt mycket svårare i gymnasiet än i grundskolan. Det är GALET mycket matte i min linje, men har ju valt natur så.. Det jag funderar på är hur man ska få ihop allt det här? Plugget, träning, mat, fritid.... I WILL NEVER UNDERSTAND 
 

Lights will guide you home


Det var verkligen magiskt. Btw det är konfetti på bilderna hah, det kanske ser lite konstigt ut. 

that´s why I was always taking pictures

Jag har inte gjort mycket den här helgen, idag har jag gjort absolut ingenting. Maria kom till mig i fredags och hon åkte hem imorse. Diana, Amanda, Lovisa och Linn kom förbi en stund igårkväll. I skolan har det inte heller hänt mycket. Vi har haft så himla mycket matte omg, sjukt! Aja här kommer lite mer bilder ifrån freaking coldaplay!
 
Jag lägger bara upp lite bilder ifrån innan konserten och på Marina and the Diamonds! Hon sjunger en superbra låt som heter Primadonna om ni inte visste det.

Okej det blev inte alls mycket bilder men konsertbilderna kommer snart!
Alltså om typ 30 min så håll utkik haha!Pure magic.

Okej konserten var bara helt magisk, det finns knappt ord att beskriva hur bra den var. Verkligen den bästa kvällen i mitt liv. Coldplay är ju suuuperbra live, deras låtar är för mycket asså. Jag grät så himla mycket när paradise spelades. De hade en ljusshow, konfetti, fyrverkerier och allt möjligt. Det blev verkligen en oförglömlig upplevelse. Jag har lite bilder på datan, tänkte att jag kanske kan göra en video också där jag har lite klipp från nästan varje låt. Här är ett smakprov i alla fall.

RSS 2.0